Iskusni chef Filip Horvat: 'Zadnja degustacijska večera ove godine u velikom stilu u četiri čina'
Mangulica s confitom od grilanih višanja i kremom od crnog, odnosno fermentiranog češnjaka, gazpachom od cikle s tanko narezanim bučinim sjemenkama i beluga kavijar....
Komentari 4
JA
Danas je svatko chef.... jos donedavno su bili kuhari A ovaj dripac po meni jedino moze na Jakusevcu pripremati kotlovinu!
SA
🐛🐛🐛🐛🐛Stanište
DU
ajme koja gejana, i bas s takvim clankom pocnem dan
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Katasrofa hrana koju sam jeo tamo. Purica s mlincima. Meso je bilo posluzeno pola hladno, pola mlako. Trebao sam vratit sve, ali nisam htio stvarat neugodnost drustvu s kojim sam bio. Mlinci neprepoznatljivi. Gnjecavi posluzeni u zdjelici, vjerovatno zagrijani u mikrovalnoj, po cijeni iz Noela. Taj dječarac bi trebao jos dosta žganaca skuhat da se može nazvat chefom. Konobari su jedino bili ok. Restoran za izbjegavat.