Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gurmansko jelo
Povratak na članak

Iskusni chef Filip Horvat: 'Ragu je poslastica koju pripremam satima, to nije jelo koje se radi na brzaka'

'Ragu više volim servirati uz fettuccine, papardelle ili tagliatelle nego uz špagete, i to zato što će svaki komadić mesa ostati na tjestenini. Ponekad taj ragu koristim i za musaku'

Komentari 6

Avatar lepihercegovac
lepihercegovac
08:11 18.11.2020.

kuharska zvijezda!!!???... da ali samo u većernjem... zobilaziti u širokom luku restorane gdje rade tzv kuharske zvijezde poput gore navedenog...

VL
DG
dana11042004@gmail.com
08:06 18.11.2020.

Meni je i moj ukusan, a kuham ga 45 minuta

VL
Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
09:31 18.11.2020.

Dakle kad se želi odmoriti kuha ragu bolognese

VL
DU
Deleted user
09:21 18.11.2020.

Ima bogatih 6 mjeseci iskustva

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
08:16 18.11.2020.

Satima???? Odi u ducan i kupi podravkin u konzervi i gotov je za 10 minuta, bolji od svega kaj ti delas

VL
PA
Pax
08:49 18.11.2020.

To je možda Ragu ali nije Bolognese.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.