Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interliber
Povratak na članak

Utrka s državom koja od siječnja počinje naplaćivati PDV na knjige

Prodaja knjiga pala je 40 posto pa su prosječne naklade 600 primjeraka, kao u 19. stoljeću. Dobra je vijest da je ulaz na najveći sajam knjiga u državi i dalje besplatan pa posjetitelje ne treba tražiti povećalom

Komentari 3

Avatar deziderij
deziderij
07:26 13.11.2012.

"Harač, harač rajo". Samo ne znam na što još neče udariti i do kada će to trajati jer "ničija nije do zore dogorjela".

VL
JV
j.vojvoda
11:24 13.11.2012.

Ma kakav harac. Sjecam se kad su Kukurikavci kukurikali, zajedno s ostatkom hrvatskog stada ovaca, harac harac, kad je PDV bio 23% Bili su u tome potpumognuti sa sindikalistima i novinarima. Sada kad je PDV stopa 25%, svi ti sute ko kurve. Prestali su kukurikati. Interesantno, zar ne?

VL
TV
tiha voda
15:28 13.11.2012.

Tako daleko su došli, bolje rečeno TAKO NISKO SU PALI.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.