Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija
Povratak na članak

ULUPUH reagirao na na istup kolega u tekstu Večernjeg lista

Povodom objave teksta Pobuna umjetnika u Večernjem listu 6. ožujka, od samostalne umjetnice i predsjednice Upravnog odbora ULUPUH-a Ivane Bakal primili smo reakciju na izjave kolega u članku. Tekst prenosimo u cijelosti.

Komentari 1

SA
Samson
10:35 10.03.2020.

Vodstvo ULUPUH-a sada se "vadi" na sve moguće načine ali činjenica da je iz njihovog zapisnika izbačeno sve što je predsjednik HZSU-a govorio na tribini je izvan svih "uzusa pisanja zapisnika". A da ne spominjem neuvrštavanje odluke tajnika ministarstva kulture, izrečene pred cijelim auditorijem, kako će u idućih par dana članovima klastera poslati izvjesni stari zapisnik kojeg ne objavljuje već mjesecima. Izgleda da su ULUPUH-u glavni uzusi pisanja zapisnika "ne talasaj prema gospođi ministarki"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.