Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga Ivice Đikića "Beara"
Povratak na članak

Proza o antifašistu koji je organizirao ubojstvo osam tisuća ljudi

Naklada Ljevak objavila knjigu Ivice Đikića "Beara" o srebreničkom genocidu

Komentari 6

DU
Deleted user
12:57 16.05.2016.

Čudni su ti tzv antifašisti

VL
DU
Deleted user
13:23 16.05.2016.

Plodni i nagradjivani pisac ...... a hahahahahahahahaha

VL
OV
Ovozemaljski
13:55 16.05.2016.

A sta kazu PrincioGavrilo, ratsvetova, onajGavrilo, Orlando i ostali? Di ste danas, kad vam se prezentira genocidnost vaseg naroda? Ali opet bi vi nekako krivnju na ustase svalili? E moji Srbi, a nama se nesto rugate!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:38 16.05.2016.

Sad vam je dobar Ivica Djikic, novinar Pupovcevih Novosti?

VL
RA
rale0902
13:00 16.05.2016.

kakve vi lazi plasirate konstantno ovom nesretnom narodu samo kako bi ocrnili srbe i mrznju i revolt zbog ove poluraspadnute drzave skrenuli sa vlade i pravih problema na srpski ispusni ventil.povijest ce vam suditi i dragi Bog i ubicama i vama koji ste sve preuvelicavali i lagali o broju ubijenih"muslimanskih djecaka".koga boli ona stvar u Hrvatskoj o nekoj nebuloznoj knjigi koju je objavio neki anonimus pa da o tom pise Vecernji.sramota

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.