Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oživljavanje jednog od najboljih djela velikog pisca
Povratak na članak

Premijera predstave 'Pod balkonima' održana na 69. Dubrovačkim ljetnim igrama

Redatelj Dario Harjaček izjavio je nakon premijere kako je cilj bio oživjeti jedno od najboljih djela velikog pisca iz njegove ranije faze, a koje jako puno govori o temama koje su i danas važne

Komentari 3

Avatar rubinet
rubinet
18:33 20.08.2018.

Bilo je zanimljivo vidjeti pobožnu Lindu B. kako kleči ,a u ruci stišće križ. Križ!?

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:42 19.08.2018.

Dobra predstava ,ali imam nekoliko primjedbi...Npr. licemjerna scena... ona cotava Oliva(Nataša Kopeč)kočoperi(Kopečeri?) se pred publikom kao od majke rođena ,a pored nje stoji Mome(Ugo Korani) isto tako nag,ali s klobukom ispred međunožja....Ispada kako dubrovačko općinstvo žudi za ženskom anatomijom, a, a zazire od muškog ? Ili je ipak do Harjačeka?Ili do neke sive eminecije?

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:51 19.08.2018.

Isplati se probijati kvrgavim,nogolomljivim puteljkom kroz polumračnu šumicu..ambijent je divan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.