Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečana priredba
Povratak na članak

Pobjednici natječaja za kratku priču Sanja Pilić, Ivana Šojat i Luko Paljetak

Žirijem 52. natječaja predsjedao je akademik Milivoj Solar

Komentari 6

SM
stari_mačak
15:31 02.10.2018.

Delete pritisnem i ništa. Loše priče su i dalje tu.

VL
WW
wwwcro
15:26 02.10.2018.

Jel to opet komunjare dijele nagrade međusobno? Užas...

VL
GO
goran2hr
16:13 03.10.2018.

Komisija je dala obrazloženje: "Priča "Delete", odnosno "Izbrisati", odmah najavljuje da se u njoj neće zbivati ništa izuzetno, važno i neobično.......". Pa upravo su tim obrazloženjem ocrnili tu priču. Dakle, u priči nema ničeg izuzetnog, važnog ni neobičnog, znači priča je dosadno nabrajanje uobičajenih stvari, tokom jednog dana i to bi kao trebalo biti baš nešto dobro?! Beznačajan, isprazan dan, kojega već sutra svatko zaboravi, delete-ira. Trebalo je izdvojiti barem jedan po nečemu izuzetan dan i događaj, koji se nikada neće zaboraviti. Pa barem svatko od nas ima takav dan. Da mi susjed krene pričati kako je bezvezno proveo jučerašnji dan - nekud bi ga poslao. Dobro je samo što se tim nagradama odaje počast za minuli rad i zasluge, što je u principu lijepo i čega inače fali u našem društvu, pa bi ovo prije mogla biti nagrada za životno djelo, nego za najbolju priču.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
16:03 02.10.2018.

Mislio sam da Luko Paljetak nije među nama, ali opet, čitao sam njegova djela kao dijete.

VL
DU
Deleted user
15:19 02.10.2018.

cestitke nagradjenima, btw nesto slabo komentara na clanku

VL
KO
Kolumpar
01:46 04.10.2018.

Isluženim književnicima najzad biva jasno kako su nešto nepovratno propustili, i sada nastoje propušteno ispraviti nekim sićušnim i ništavnim književnim doprinosima. Ali, mogli su, a mogli su dopeljati nekog od mlađerije s energijom i talentom da poberu lovu, a bilo ih je barem nekoliko. Ovako, kad hebe to ne boli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.