Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Onima koji su kukali zbog uspjeha Prijović, boli bi mogao ublažiti Bryan Adams u Areni

Naš glazbeni kritičar Hrvoje Horvat piše o trendovima na hrvatskoj i svjetskoj glazbenoj sceni

Komentari 7

Avatar Moodleen
Moodleen
14:32 11.12.2023.

Uzalud ovaj tekst, u Zagrebu više i nema Hrvata, samo ercegofi, dalmoši i opančari... pa vidite i koga si biraju za načelnike. A takve ne zanima civilizirana glazba.

VL
Avatar Asterix
Asterix
11:34 11.12.2023.

Da, baš oni koji slušaju Prijavićku slušaju Bryan Adamsa. Ako ih je 1% čulo za njega...

VL
DA
Dannii
12:17 12.12.2023.

Pozdrav svima, ima li još karata za Bryana Adamsa ili je svih pet koncerata rasprodano 😉😁😁😁.

VL
Avatar Art of Noise
Art of Noise
11:27 11.12.2023.

Bryan Adams nije pop izvođač/glazbenik nego rock izvođač/glazbenik, granično pop-rock izvođač/glazbenik, jer "Run to you" (a ovdje neshvatljivo nespomenuta) nije, sigurno, pop pjesma. A vezano za usporedbu njih dvoje (Adamsa i Prijovićke), živo me zanima koliko će, ili koliko je, uopće, Bryan Adams (biti) medijski popraćen, kao što je to bila, na način na koji je to bila Prijovićka. Moje su prognoze malo, vrlo malo ili nimalo.

VL
Avatar Kizzo
Kizzo
15:51 11.12.2023.

Pazi, svirao sve instrumente sam jer nema bend. Pa kakav je to album gdje nema komunikacije sa muzicarima? I onda ode na turneju, skupi par session muzicara, mazne lovu i onda opet spavanje zimskog sna par godina.

VL
ZE
Zeliko
11:24 11.12.2023.

Bio popularan prije 40 godina. Možda dvije dežurne ekipe prve pomoći??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.