Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snage koje dolaze
Povratak na članak

Ovo su mladi lavovi hrvatskog glumišta! Ravnatelji bi dali ruku u vatru za njih

Marija Sekelez, Dubravka Vrgoč i Duško Ljuština, troje kazališnih ravnatelja, predstavljaju mlade snage koje dolaze

Komentari 4

Avatar TinaMazze
TinaMazze
15:58 17.02.2014.

Blago Hrvatskoj ...svi nešto glume!A tko će raditi!?

VL
MA
mare0801
17:38 17.02.2014.

a što da kažem?Velika privilegija je raditi ono što voliš,pogotovo velika privilegija je baviti se umjetnošću.Lijepo je biti uporan u onome što želiš ,ali nema šanse da će mi suza poteći radi nazaposlenih glumaca.

VL
MI
Majstor-i-Margarita
22:52 17.02.2014.

Nije pristojno komentirati nečiji izgled, to je nešto s čim se rađamo, ali gluma je zanimanje gdje je to donekle i važno; ne moraju svi biti lijepi, ali ovaj red od 15 mladih glumaca je doista odabir ljudi koji su izgledom ispod prosjeka. Baš čudesno.

VL
LO
lopti28
16:14 17.02.2014.

Zašto se za glumce u Hrvatskoj ne prijavljuju lijepi ljudi,napose muškarci nego uvijek neki koda ih je popolava donijela? U našim filmovima treba biti više zgodnih ljudi,pa će biti i više gledani jer to uglavnom ženskice gledaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.