Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Drakulić
Povratak na članak

Hrvatska je puna filmskih profesionalaca koji posao rade na hollywoodskom nivou

Priča o Sanji Drakulić koja je pokrenula i vodi platformu za promociju hrvatskih glumaca i ostalih kreativaca iz filmske industrije na zahtjevnom i nepredvidivom globalnom tržištu

Komentari 2

OK
okvals54
14:20 30.06.2021.

Ova ga pretjera.Mislila je na Matanic ,sve njegove filmove nije gledalo ni 500 gledatelja.On bi unistio i Holywood,toliko je"kvalitetan".

VL
GO
goran2hr
13:26 02.07.2021.

Ti hrvatski "profesionalci" kada bi živjeli od prodanih karata, a ne od sisanja iz budžeta - loše bi se proveli. Svako malo, novcima hrvatskog naroda snimiš kakav antihrvatski film. Dobiješ nagradu u Puli, obiđeš festivale u Srbiji i BiH.... i život je lijep.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.