Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

Apartman u traumi

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 2

SM
stari_mačak
10:23 28.09.2017.

Još je jedan Večernjakov natječaj iza nas, a novi je počeo u istom ruhu - objavom loših priča. Ova nije zaslužila ni komentar jer je neuvjerljiva, stilski pubertetska i bez poruke (ako je poruka ta da poznati sportaši i uglednici žele apartman u bolnici) no učinio sam to samo da naglasim kako bi autoru dao na znanje da nije dovoljno biti članom Društva hrvatskih književnika i biti zamijećen od Antuna Šoljana pa umisliti sebi da je ono što se šalje na natječaj Kratka priča. Večernjem je to možda izvanredna preporuka, nama koji čitamo i uživamo u književnosti ne znači baš ništa. Davanje lažne nade je kontraproduktivno za autore i sva je sreća da se Nenad bavi odvjetništvom pa mu je slanje priča uokolo samo hobi. Njegova sreća, naravno, ne i naša.

VL
GO
goran2hr
22:06 27.09.2017.

Kontinuitet i razina su tu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.