Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijanist, finalist Chopinova natjecanja
Povratak na članak

Aljoša Jurinić: Fotografkinja je trčala ispred mene i cure pa sam naučio da ne smijem izaći u pidžami

'Kad god mi se dogodi neka takva 'showbiz' situacija, ja to pospremim u ladicu i ostajem orijentiran na umjetnost. Zapravo sam prilično sramežljiv i ta pozornost budi u meni nelagodu – osim na koncertima'

Komentari 3

IN
indeksica
00:34 13.08.2016.

Gospon od Arabije, kak ste Vi zločesti. Sigurno Vam nije lako.

VL
LA
LaurenceofArabia
12:08 11.08.2016.

Mladi je gospodin u kicastom bijelom odijelu, u kojem niposto ne bi htio privuci paznju na svoju pojavu, propustio reci da na nedavno odrzanom natjecanju u Sydney-u nije prosao 1. etapu a da je kao finalist Chopinovog natjecanja u finaluu medju 10 kandidata dobio najmanji broj bodova, Kada vec spominje ruskog kolegu koji u Bruxellesu nije dobio nista, bilo bi korektno da u vidu velike vlastite skromnosti istakne i drugu stranu medalje vlastitog (ne)uspjeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.