Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga prijavila

Udarila srndaća pa ga pokušala prokrijumčariti preko granice

'za i baraca - pod -060808- papuk - srna i srndac u poljskom cvijetcu snimio dsantosi'
Dragutin Šantoši
12.08.2012.
u 14:01

Policajci su uočili oštećenja na automobilu 58-godišnje Slovenke i pozvali carinike da obave pregled

Na graničnom prijelazu Rupa na izlasku iz zemlje u subotu oko 21 sat prilikom kontrole Renaulta Clio slovenskih registracijskih oznaka u prtljažniku automobila pronađen je uginuli srndać. Kad je automobil kojim je upravljala 58-godišnja Slovenka stigao na granicu policajci su uočili oštećenja na prednjem dijelu pa su pozvali carinike da obave temeljiti pregled vozila.

U prtljažniku je tada pronađen srndać, a kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno je da je na cesti u blizini Lipe vozačica Clia udarila u životinju koja je istrčala pred njen automobil. \"Susret\" sa srndaćem vozačica nije prijavila policiji već je uginulu životinju težine 20,65 kilograma spremila u prtljažnik i uputila se prema graničnom prijelazu namjeravajući srndaća prošvercati u Sloveniju. Zbog prekršaja iz Carinskog zakona 58 godišnjakinja će biti prekršajno sankcionirana.

Ključne riječi

Komentara 8

TH
thekurcula
16:34 12.08.2012.

Jaka stvar! I vama je jedna prekršajna prijava ponovo tema za vesti? Da sam ja udario srndaća i ja bih ga poneo kući. Zaslužio sam ga.

MI
miran
18:31 12.08.2012.

Alavost i kratka pamet joj dosla glave ..... Nije se ocito snasla .... umjesto da sanja besplatan srneci gulas, mogla ga je odpelat na autocestu, pozvat policiju i prijaviti da joj je istrcao na auto. Umjesto potencijalnog gulasa mogla je imat placenu stetu na autu.

OB
-obrisani-
14:36 12.08.2012.

nom nom nom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije