Kreativnost na djelu

ZOO poziva na izradu skulptura od snijega u obliku životinja

Foto: Zagrebački zološki vrt
ZOO poziva na izradu skulptura od snijega u obliku životinja
16.02.2012.
u 14:44
U sklopu Egzotične zime, edukativnih programa koji se zimi održavaju u Zoološkom vrtu Zagreb, posjetitelji će moći izrađivati skulpture od snijega u obliku životinja
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Zoološki vrt poziva sve zainteresirane na jedinstveno kreativno uživanje u zimskim radostima ove subote. 

U sklopu Egzotične zime, edukativnih programa koji se zimi održavaju u Zoološkom vrtu, u oba dana vikenda, najavljuju organizatori, od 10 do 15 sati posjetitelji će moći izrađivati skulpture od snijega u obliku životinja.
Prve će neobične snježne skulpture izraditi polaznici Centra za likovni odgoj grada Zagreba, najavio je Krešimir Kovačec, edukator u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Sve posjetitelje snježne radionice ovog vikenda očekuje i besplatna okrepa – čajevi, peciva te slastice, poručuju iz zagrebačkog Zoološkog vrta.    

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.