Besplatni programi

Zdravo kuhanje i ekstremno vježbanje na Velesajmu kulture

Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'04.12.2012., Zagreb - U fitness centru XXL 2 predstavljene vjezbe kako doci i ostati u dobroj formi tijekom bozicnih blagdana. Ivana Banfic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Foto: ''
'VRTULJAK SC'
Foto: ''
'Branko Ognjenovic'
09.10.2013.
u 11:48
U tri dana održat će se čak 11 radionica, 5 predavanja, 3 koncerta, modna revija, predstava...
Pogledaj originalni članak

Predstava "Grašak na zrnu kraljevne", priprema "zdravih grickalica", gradnja divovskog čovjeka – Trasmana, eko modna revija, shiatsu masaže i vrtlarske radionice samo su dio događanja koje su za svoj jubilarni, deseti rođendan pripremili organizatori Velesajma kulture u Studentskom centru.

Mladi kreativci

– Vraćali smo se u prošlost, putovali u budućnost, ušli u Europsku uniju prije svih, lansirali se u svemir te se vratili u Savsku 25 i ondje nastavili otkrivati neka nova, mlada imena i njihove svježe ideje i projekte – poručila je Ana Suntešić iz SC-a te najavila da će se u tri festivalska dana, od 10. do 12. listopada, održati 11 radionica, pet predavanja, tri koncerta, modna revija, predstava za djecu, književna večer, ali i dani Otvorenog ateljea u sklopu kojeg će se predstaviti mladi kreativci.

Svi programi počinju od 10 sati i traju do navečer, dok će od 0 do 24 sata trajati Pimp My Pump street art akcija oslikavanja zidova, Galerije Kiosk i dvorišta SC-a.

Koncert ST!llnessa

Između ostaloga, sutra će u 11 sati majstor kuhar Branko Ognjenović održati radionicu zdravog kuhanja, u petak u 18 sati ambasadorica zdravog života Ivana Banfić održat će radionicu ekstremnog fitnesa, a u 21 sat nastupit će grupa ST!llness, dok će se u subotu u 18 sati održati modna revija naših renomiranih dizajnera.

Ulaz je besplatan.

>>Brojne zvijezde na ovogodišnjem Velesajmu kulture

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.