zbog vrućine

Novi termini Škole košarke i 3-na-3 Summer Hakla

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Novi termini Škole košarke i 3-na-3 Summer Hakla
10.06.2014.
u 11:51
Novi termin za SUMMER HAKL u Domu košarke je od 30 do 31. kolovoza, dok će Škola košarke biti od 1. do 5. rujna
Pogledaj originalni članak

Košarkaški klub Cedevita odlučio je pomaknuti datume najavljenih 3-na-3 SUMMER HAKLA i Škole košarke zbog najavljenih velikih vrućina u Zagrebu i visoke temperature u dvorani Doma košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu.

Dodaju kako u dvorani trenutno nije moguće dobiti optimalne uvjete za zdravlje igračica i igrača. Novi termin za SUMMER HAKL je 30. do 31. kolovoza, kada je sezona hakla na kraju i prelazi se u dvorane, a ujedno se poklapa s početkom košarkaškog
sportskog prvenstva u Španjolskoj i povratkom većine igrača s godišnjih odmora.

Novi termin Škole košarke je od 1. do 5. rujna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.