Šok u sesvetama

Zbog eksplozije u dvorištu, na policiji kriminalci s istoka grada

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
sesvete,kuća,eksplozija, (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
sesvete,kuća,eksplozija, (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
sesvete,kuća,eksplozija, (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
sesvete,kuća,eksplozija, (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
sesvete,kuća,eksplozija, (1)
14.05.2012.
u 07:20
U trenutku eksplozije u kući je, neslužbeno doznajemo, bilo pet osoba, no, na sreću, nitko od njih nije zadobio nikakve ozljede, a zabilježena je manja materijalna šteta
Pogledaj originalni članak

Prozori i staklena vrata terase romske obiteljske kuće u zagrebačkim Sesvetama odletjeli su u zrak u eksploziji koja je u noći na ponedjeljak probudila cijelo susjedstvo. Oko tri sata ujutro za sada nepoznati počinitelj u dvorištu kuće u Fruškogorskoj ulici bacio je za sada nepoznatu eksplozivnu napravu kućne izrade i pobjegao u nepoznatom smjeru.

U trenutku eksplozije u kući je, neslužbeno doznajemo, bilo pet osoba, no, na sreću, nitko od njih nije zadobio nikakve ozljede, a zabilježena je manja materijalna šteta.

Vlasnik zdanja s raskošnom fontanom u dvorištu, 39-godišnji Mihael Š., jučer nakon što je policija obavila očevid nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

– Nemam pojma tko bi to mogao učiniti, valjda su bili provalnici – rekao je Mihael Š. Neslužbeno doznajemo da vlasnik kuće do sada nije prijavljivao prijetnje policiji. Prijavljen na jednoj adresi u Sesvetama, Mihael Š., govori da radi u Njemačkoj, no čime se konkretno bavi nije želio reći.

U svakom slučaju, sudeći prema izgledu nove kuće i voznom parku u kojem blješte mercedesi i audiji, u pitanju je očito neki unosan posao. Susjedi kažu da se Mihael Š. u njihovu ulicu s obitelji doselio prije dvije-tri godine, no ni oni nisu željeli razgovarati o eksploziji.

Policijski istražitelji koji su se prihvatili osvjetljavanja ovog slučaja, doznajemo, još jutros počeli su obilaziti pripadnike kriminalnog miljea iz istočnog dijela grada.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

BU
bubby
09:38 14.05.2012.

Nema toga samo u Sesvetama, ali da su Sesvete kao Texas niš čudno, pa broj stanovnika u posljednjih 20 godina je narastao sa nekih 30 na 80 tisuča, a jopš k tome možemo reći da im je u prvoj polovici 90-ih Kolak pokazao primjer kako se rješavaju međusobni problemi. Ubiješ čovjeka i niš ti se ne dogodi.

SD
sesvete-dilber
12:24 14.05.2012.

Samo da ne bude zabune..vlasnik kuće je cigan...i očito ne skupljaju sekundarne sirovine....

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:19 14.05.2012.

Hm Sesvete su Texas, samo nema konja na četiri noge, nego su na dvije.