U PET ČETVRTI

Ukida se naplata parkinga za neke dijelove Zagreba

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
parking naplata
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Parking
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Ni potres ni pandemija nisu zaustavili naplatu parkinga u Zagrebu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Ni potres ni pandemija nisu zaustavili naplatu parkinga u Zagrebu
27.03.2020.
u 17:00
Molimo vas da se pridržavate uputa nadležnih institucija i Stožera civilne zaštite. Budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje te smanjite socijalni kontakt, navode iz Grada.
Pogledaj originalni članak

Privremeno se od sutra ukida naplata parkinga na javnim površinama i u javnim garažama kojima upravlja Zagrebparking u pet gradskih četvrti.

To uključuje Gornji i Donji Grad,  Podsljeme, Gornja Dubrava i Sesvete. Odluka će biti na snazi sve dok se ne normalizira situacija
vezana uz epidemiju koronavirusa te potres koji je zadesio Zagreb.

"Molimo vas da se pridržavate uputa nadležnih institucija i Stožera civilne zaštite. Budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje te smanjite socijalni kontakt", navode iz Grada.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
17:23 27.03.2020.

Zagreb ima kvartove. Niti jedan Zagrepčanin osim "zagrepčana" ne govori o svojoj četvrti, nego o svom kvartu. Zatirete sve tragove i duh Nekada bijelog, urednog, kulturnog grada koji je bio dobar primjer drugima, a danas je derutno, nekulturno ruglo.

OT
otrovnijezik
17:11 27.03.2020.

Zar za svaki postupak i najmanji koračić kako bi se građanima Zagreba nešto stvarno olakšalo ovaj mafijaš, kriminalac i pajac mora biti danima prozivan i ganjan po novinama. Nakon toga se tek nešto pokrene i onda on slavodobitno na TV-u prikaže kao svoju ideju. Bljuv.