Neviđeno

Što se dogodilo s Manduševcem? Ovako nikada nije izgledao

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
09.10.2017.
u 15:17
Ne zna se je li riječ o nekom zagađenju, ili o nečem drugom.
Pogledaj originalni članak

Što se dogodilo s Manduševcem?, pitali su se ljudi koji su danas oko 13 sati prošetali Trgom bana Jelačića. Voda u fontani, naime, bila je – smeđa, pa su mnogi pomislili da je došlo do zagađenja. No nema govora o takvim razmjerima, reći će iz GSKG-a, ustanove koja redovito vodi brigu o Manduševcu. Čiste ga svaki tjedan, a friško su ga očistili i jutros.

- No tijekom prijepodneva nepoznati je počinitelj ubacio neku boju. Po zaprimljenoj smo dojavi odmah otišli na lice mjesta i organizirali izvanredno čišćenje (prije toga se bezuspješno pokušalo riješiti i kemijskim sredstvima). Radovi su u tijeku i fontana će do 16 sati biti potpuno očišćena i ponovo u funkciji – rekli su iz GSKG-a.

 

 

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
14:47 09.10.2017.

Sto se dogodilo sa vecernjim listom? Nekada ste bili respektibilne novine a sada ste dno dna novinarstva sa sve manjom tirazom i sorosevskim pamfletima na dnevnoj bazi...ajde jedan clanak molimo o tome koliki vam je povrat sa kioska...oko 80 posto zavrsi u reciklazi je li tako novinarcici? Ako me jos jedanput banirate jer pisem istinu onda saljem zanimljivi dokument o vasoj remitendi ( povratu sa kioska ) na sve marketinske agencije u Hrvatskoj...

Avatar liquidsky
liquidsky
15:22 09.10.2017.

Možda je naš Veliki Vođa oprao noge u svježoj manduševačkoj vodi. Zlobnik bi rekao - ruke.

KR
kruti191
14:24 09.10.2017.

netko se popišal,ihihihi