Odgovorila na optužbe

Šefica Holdinga: Nije istina da se ugovori članova uprave mijenjaju, od Tomaševića zahtijevam ispriku

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
18.04.2021.
u 14:55
Demantirala je i tvrdnje SDP-ova Joška Klisovića da se zapošljava u predizborno doba i izvan plana zapošljavanja.
Pogledaj originalni članak

Nije istina da se ugovori o radu uprave Zagrebačkog holdinga i ruvoditelja, direktora povezanih društava ili bilo koga drugog tko spada u grupu Holdinga mijenjaju na način da se povećavaju otpremnine, a od gospodina Tomaševića zahtijevam da se ispriča svima onima koje je tom izjavom povrijedio ili da, ako raspolaže kakvim dokazima da takvo nešto postoji, da ih javno iznese - ovako je danas predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban demantirala tvrdnje gradonalničkog kandidata platforme Možemo Tomislav Tomaševića, koji je danas za N1 televiziju izjavio upravo to. 

- Čuo sam da se mijenjaju ugovori s upravama, da se povećavaju penali i različite otpremnine, da se na taj način pripremaju ljudi za promjenu vlasti, da se pokušavaju što je više moguće osigurati - kazao je tijekom gostovanja na N1 u emisiji Točka na tjedan. Takve radnje niti su se dogodile, niti su u tijeku, naglasila je Stojić Deban.

Komentirala je i na navode SDP-ova kandidata Joška Klisovića da obnašateljica dužnosti gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević zapošljava  u gradske tvrtke u predizborno vrijeme i tako kupuje birače. Među njima je i 10 djelatnika Čistoće koji su, kaže Klisović, zaposleni izvan plana zapošljavanja. 

- Zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu je samo ono koje je u skladu sa Planom. Odbacujem takve tvrdnje.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

SI
siskic
16:01 18.04.2021.

Još je tomašević bio blag. Holding je i osnovan da se lakše pljačka, krade, uhljebljuje i kumovima i podzemlju daju poslovi. A kako si ti tek došla na čelo te monstrumske utvrde, koje li su tvoje kvalifikacije?

VA
varto
16:33 18.04.2021.

A zakaj gđa.Deban vozi sluzbenog bmw 5. Zar nema na naš trošak nešto jeftinije?

TT
TTjac
16:32 18.04.2021.

Tika taka, uskoro ćeš na cestu gdje ti je i mjesto.