Terapija

Radnici tuže šeficu da po bolesnu majku šalje službeni auto i vozača

Foto: vlm
Radnici tuže šeficu da po bolesnu majku šalje službeni auto i vozača
14.06.2010.
u 17:40
Vozač službenim vozilom dolazi po 73-godišnjakinju u Veliku Goricu pa je nakon pregleda vraća kući.
Pogledaj originalni članak

Operacija “Bakina terapija”... Mjesto promatranja: kroz prozor zgrade Doma sportova. Vrijeme: već dva mjeseca.

Toliko dugo zaposlenici Holdingove podružnice upravljanja sportskim objektima promatraju - kako pišu u pismu bez potpisa - mučni scenarij. U njemu je glavna uloga dodijeljena 73-godišnjoj Velikogoričanki, inače majci direktorice te podružnice, Gordani Pokrajčić. Anonimni zaposlenici tvrtke poručuju - na račun Holdinga svojoj majci osigurava prijevoz i službenog vozača na terapije u polikliniku “Ligament” koja je pak u zakupu prostora Doma sportova.

Gdje je kraj?

Ima li kraja, pitaju se anonimni zaposlenici te podružnice? U pismu tvrde kako direktorica po majku koju voze iz Gorice do Zagreba i obrnuto, šalje službeni passat ili fiat pandu.

– Osobito je mučno i neprihvatljivo bilo vozačevo otvaranje vrata gospođi mami, naravno, uz obvezan naklon – pišu zaposlenici.

– To je toliko besramno – poručila je pak prozvana direktorica Pokrajčić. Kaže kako je dva ili tri puta zamolila kolegu i domara da službenim autom koje joj je na raspolaganju 24 sata po majku u Goricu kako bi stigla na pregled.

Bila je to usluga

– Nije valjda da vi nikada niste prijatelje zamolili za uslugu? – kaže. Zaposlenici upozoravaju da je poliklinika u koju dolazi majka direktorice ovih dana dobila povoljan ugovor o reprogramiranju dugova za najam prostora koji su sada već narasli više od 350 tisuća kuna. Ironično zaključuju kako je, citiramo, “baka zadovoljna terapijama”.

– S poliklinikom smo sklopili sporazum o obročnom plaćanju i dug plaća na četiri rate – kaže. Ipak poliklinika nije jedina koja tako otplaćuje dugove, isti sporazum potpisalo je još 17 tvrtki. Iz poliklinike su potvrdili da majka direktorice plaća sve usluge.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
AnaB1982
11:11 16.06.2010.

Na slici nije Passat nego Ford Mondeo A da je u pitanju mito i korupcija, to stoji...