nova uprava holdinga

Prvi dan na poslu ostali do ponoći, traže 100 dana razumijevanja

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
zagrebački holding
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
holding uprava
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
dejan fičko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
zagrebački holding
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
dejan fičko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
dejan fičko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Marija Cvrlje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Daniela Franić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Krešimir Kvaternik
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Nikola Kulišić
10.03.2015.
u 14:00
Novi šef Holdinga je Dejan Fičko, Daniela Franić članica je uprave za pravne poslove, Marija Cvrlje članica uprave za javnu nabavu, Denis Nikola Kulišić član uprave za komunalne usluge, te Krešimir Kvaternik član uprave za financije
Pogledaj originalni članak

Zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek prije nekoliko sati službeno je predstavila novu Upravu Zagrebačkog holdinga zaželjevši joj sreću jer ih "čeka težak i odgovoran posao", a novi šef gradske megatvrtke Dejan Fičko bez ustručavanja je odmah odgovarao na sva novinarska pitanja.

– Molim vas za razumijevanje i čarobnih 100 dana nakon čega ćemo znati više, između ostalog i hoćemo li se se zahvaliti nekim direktorima podružnicama ili će ostati dio tima – kazao je Fičko. Kazao je da je riječ o grupi dokazanih stručnjaka koji će  tvrtku voditi bez politikantskih igara kako bi Holding postao efikasan servis Grada koji će građanima nuditi dobru i prihvatljivu uslugu. Za konkretne poteze Zagrepčani će stoga ipak morati pričekati, no novi šef Holdinga obećao je hitno uvođenje naplate odvoza otpada prema volumenu, a ne kvadraturi.

Svi kandidati javno su se predstavili i kazali nešto o sebi što je presedan za imenovanje u javnim tvrtkama. Podsjetimo samo da su građani imena članova stare uprave Holdinga koju je imenovao gradonačelnik Milan Bandić saznali nakon dugog nagađanja no da javnost nikad nije dobila informaciju o njihovoj kompetentnosti niti su predočeni njihovi životopisi. 

Osim Fička  imenovana su još četiri člana uprave. Tako je Daniela Franić, dosadašnja privremena upraviteljica tvrtke postala članica uprave za pravne poslove, Marija Cvrlje, članica uprave za javnu nabavu, Denis Nikola Kulišić, član uprave za komunalne usluge te Krešimir Kvaternik kao član uprave za financije. 

– Jučer smo prvi dan bili na poslu i ostali smo gotovo do ponoći kako bi dobili čim više informacija o poslovanju jer smo do sada imali uvid samo u podatke iz 2013. godine – kazao je Fičko.

Izabrana nova uprava Zagrebačkog holdinga, šef Dejan Fičko

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DO
domicic
14:13 10.03.2015.

Zanimljivo kako nitko ne priča o eklatantnom sukobu interesa, s obzirom da prvi s lijeva dijeli krevet s trećom s lijeva i da je on odlučivao da ona bude birana u upravu ZGH.

NE
neboiznadzagreba
14:15 10.03.2015.

Nitko nije pregazio rijeku i ostao suh , pa tako neće ni članovi nove uprave otići iz Holdinga siromašniji .

DU
Deleted user
08:38 11.03.2015.

Nadamo se da ce sada napokn doci kraj uhljebljenim sdp kadrovima , ljudima koji se terete za malverzacije, sudjelovanju u krivotvorenju diploma , mutnim nabavama bez javnog natjecaja, unistavanju sluzbenih automobila, koristenja sluzbenih mobitela u privatne svrhe , enormnih placa i friziranih koeficjentata. I da ih u takvim mutnim radnjama nece stititi sindikati ili radnicka vijeca. novi predsjednice nadamo se da takve protuhe vise nece imati zastitu u vrhu Holdinga. Ajmo probati sa nestranackim i strucnim kadrovima .