Tribina

Poljoprivrednike Jarušja muče divlje svinje i premalo djevojaka

Poljoprivrednike Jarušja muče divlje svinje i premalo djevojaka
01.06.2010.
u 18:33
U Društvenom domu održana je tribina Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Samobora.
Pogledaj originalni članak

JARUŠJE – U sklopu tribine Program potpore u poljoprivredi u 2010. godini, koju je u Društvenom domu u Jarušju organizirao Upravni odjel za gospodarstvo i financije Grada Samobora, na pitanja su poljoprivrednika odgovarali voditelj Referade za gospodarstvo i poljoprivredu Grada Samobora mr. sc. Krunoslav Znika, glavni nadzornik JU Parka prirode Žumberak i Samoborsko gorje Damir Otmačić, i koordinator za mjesne odbore Grada Samobora Pero Grgečić.

Osim problema štete koju na poljima krumpira stvaraju divlje svinje i nemogućnosti ostvarivanja poticaja poljoprivrednika iz Sv. Jane, poljoprivrednici su dotakli i problem organizacije stočarske proizvodnje te premalog broja djevojaka u mjestu, zbog čega je čak 30-ak mladića neoženjeno.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.