elektronska scena

Pokažite talent, kreće najveće DJ natjecanje u Hrvatskoj!

Foto: Playground
Playground
Foto: Playground
Playground
20.03.2014.
u 11:28
Brend Playground i Škola glazbene produkcije MPA do 15. travnja primaju prijave na natječaj za sve koji se bave elektronskom scenom. Od 10 finalista troje će ih se u srpnju u Vodicama uživo pred publikom boriti za glavnu nagradu - nastup na EDM-u 23. kolovoza u Westgateu
Pogledaj originalni članak

Playground, brend specijaliziran za putovanja i evente i Škola glazbene produkcije MPA zajedno pokreću najveće DJ natjecanje u Hrvatskoj kojemu je cilj probuditi domaću elektronsku scenu i pružiti mladima priliku da pokažu svoj talent.

Pobjednik natjecanja nastupit će na najvećem EDM događanju u Zagrebu 23. kolovoza na festivalu High Sky, uz svjetske headlinere na krovu Westgate Shopping Cityja.

Foto: Playground

Uz to će postati resident Playground DJ koji će ujedno proći producentsku školu na Akademiji glazbene produkcije u slobodnom izboru programa uz najpoznatije hrvatske producente i audio inženjere. Prijave su u tijeku i traju do 15. travnja, nakon čega slijedi glasanje putem interneta, gdje će biti odabrano deset finalista. Stručni će žiri odabrati tri najbolja DJ-a koja će se boriti u finalu uživo pred publikom sredinom srpnja u Baloo beach klubu u Vodicama. Detalji o prijavama, pravilima i natječaju mogu se pronaći na stranici na www.weproducedjs.com.

>>Mladi Zagrepčani uz Playground upoznali sve čari Beograda

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.