Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival Belgrade4Youth

Mladi Zagrepčani uz Playground upoznali sve čari Beograda

Beograd Playground
Autor
Sandra Golemac
06.03.2014.
u 13:41

Kad padne noć, Beograd postaje jedna od najjačih "tulumara" u Europi, što su iskusile i stotine mladih, koje su proteklog vikenda bile u razgledu ove balkanske metropole i na festivalu Belgrade4Youth. Svojevrsna repriza je i ovoga vikenda, na pool partyju u Budimpešti

Luda zabava, fantastična hrana, nova poznanstva, te upoznavanje povijesti balkanske metropole doživljaji su nekoliko stotina mladih iz Zagreba, ali i drugih krajeva Hrvatske, koji su prošlog vikenda boravili u Beogradu na festivalu Belgrade4Youth.

U organizaciji Playgrounda - nove agencije specijalizirane za putovanja mladih, sudeći prema reakcijama, proživjeli su novu dimenziju zabave. Dnevni dio ponude bio je rezerviran za razgledavanje grada, Kalemegdana, Titovog groba u Kući cvijeća, Kraljevskog dvora, podzemnih tunela iz doba Rimskog carstva i Austro-Ugarske, zabavnog tramvaja uz panoramski razgled grada, sajma vina "Beo Wine Festa" i još mnogo toga.

A kada padne noć, Beograd se pretvara u jednu od najjačih tulumara u Europi. Prvi dan festivala u petak mladi su uživali u rock'n'roll glazbi u Domu omladine gdje su nastupili beogradski bendovi Tri i dobro poznati S.A.R.S., dok se zabava u subotu preselila na kultne splavove poznate po dekolteima, silikonima i lakim notama.

Nakon toga su i ljubitelji elektronske glazbe došli na svoje jer je "kao šećer na kraju" bio organiziran posjet eksluzivnom Exit partyju u klubu Mixer u centru Beograda. Ekipa je bila smještena u simpatičnom hostelu Hedonist, a tijekom puta ih je zabavljao stand up komičar Marko Petar Orešković.

Nakon što su upoznali sva lica Beograda i sa smješkom na licu vratili se doma s hrpom fotografija za sjećanje, Playground ponovno pozive sve mlade željne odlične zabave na novo putovanje - ovoga vikenda (7. do 9. ožujka) u Budimpeštu na veliki pool party za last minute cijenu od 490 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije