UHIĆENJA U GSKG-u

Pavičić Vukičević: Nemam saznanja o uhićenjima, ne znam zašto mislite da bih trebala imati

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Zagreb: Kandidatkinja za gradonačelnicu Jelena Pavičić Vukičević održala konferenciju
Foto: Karla Firšt
17.06.2021.
u 13:10
Kako govori, ne poznaje šefa hitnih intervencija koji je danas uhićen
Pogledaj originalni članak

Nakon održane konstitutivne sjednice Gradske skupštine, bivša v.d. gradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević kazala je kako nema nikakvih saznanja o uhićenjima u GSKG-u, kao ni radnjama koje su se provodile. 

- Bila sam na sjednici i nisam dobila nikakav poziv niti upit tako da ništa o tome ne mogu reći. Takve optužbe ne zvuče mi dobro, ali ne znam zašto vi mislite da bi ja trebala imati ikakvih saznanja o tome. GSKG je podružnica Holdinga i ne znam kakve su se aktivnosti provodile, ali vjerujem da ćemo tijekom dana imati više informacija na raspolaganju, kazala je. 

Kako govori, ne poznaje šefa hitnih intervencija koji je danas uhićen. 

- Morate mi dati ime i prezime gospodina. Možda sam gospodina u ovih 20 godina doista i upoznala, ali trenutno ne znam o kome se radi, odgovorila je. 

U govoru je i čestitala novoizabranim čelnicima te zastupnicima Gradske skupštine. 

- Čestitam svim izabranim zastupnicima i zastupnicama, kao i predsjedniku i potpredsjedniku Gradske skupštine. Nadamo se da ćemo omogućiti našim građanima bolju kvalitetu života, započela je Pavičić-Vukičević.  

Na pitanje je li gradonačelnik pogriješio u imenovanju Uprave i Odbora Holdinga, kazala je da je zabrinuta za legalnost NO.

- On ima 11 članova i bojim se da ukoliko dođe do tužbi, da to neće dobro završiti za zagrebački Holding i mislim da je to bio loš početak mandata, kazala je. 

VIDEO Policija upala u GSKG

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:36 17.06.2021.

Naravno da nije znala, pa nije to njen nivo, za nju su to premale pare!