Ljepotica na Trešnjevci

Otkrijte kako i zašto drijema Tratinska

Foto: VANJA RADOVANOVIĆ/CEKATE
Otkrijte kako i zašto drijema Tratinska
25.11.2021.
u 10:51
Mozaik svakodnevice žile kucavice Trešnjevke u fokusu je izložbe fotografija Vanje Radovanovića "Tratinska drijema", koja se otvara u utorak u 19 sati u Galeriji Modulor u tamošnjem Centru za kulturu,
Pogledaj originalni članak

Tratinska ulica živi ne samo na svojem kolniku, tramvajskoj pruzi, pločnicima već i u dvorištima, vrtovima, haustorima, na krovovima. 

Mozaik svakodnevice žile kucavice Trešnjevke u fokusu je izložbe fotografija Vanje Radovanovića "Tratinska drijema", koja se otvara u utorak u 19 sati u Galeriji Modulor u tamošnjem Centru za kulturu, a moći će se razgledati do 31. prosinca.

– Tratinska drijema. Zato što još čeka ostvarenje potencijala jedne od najvažnijih trešnjevačkih ulica. Uspavana ljepotica čeka da joj gradske vlasti podare mir zone kojom će se kretati samo pješaci, biciklisti i tramvaji i da joj njezini stanari, korisnici, šetači podare život, veselje, energiju, budnost – objašnjava Radovanović.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.