pred skupštinom

Mirni prosvjed za Društveni dom Vrbik

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Mirni prosvjed za Društveni dom Vrbik
Autori jl/VLM, vk/VLM
30.11.2010.
u 09:53
- Dom je sagrađen doprinosima građana Vrbika, a njime sad nesavjesno gospodari Grad Zagreb. Tražimo da se dom vrati na korištenje i upravljanje građanima - rekao je Pero Kovačević, vijećnik Mjesnog odbora Vrbik
Pogledaj originalni članak

Mirnim prosvjedom članovi Mjesnog odbora Vrbik tražili su jutros od 8.30 sati, prije sjednice Gradske skupštine u Ćirilometodskoj ulici, da im se vrati Društveni dom Vrbik.

- Dom je sagrađen doprinosima građana Vrbika, a njime sad nesavjesno gospodari Grad Zagreb. Tražimo da se dom vrati na korištenje i upravljanje građanima - rekao je Pero Kovačević, vijećnik Mjesnog odbora Vrbik.

Također, Kovačević je rekao da će od Gradske skupštine zatražiti da se stavi izvan snage nezakoniti ispravak UPU-a Vrbik - središnji dio jer su ispravkom napravljene nezakonite izmjene i dopune UPU-a.

- Svi ti famozni ispravci UPU-a su i krenuli od Vrbika. Kad sam dokaze o tome odnio glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću rekao sam mu da je to najsofisticiraniji oblik urbanističkog kriminala - rekao je Kovačević.

Mirni prosvjed završio je pola sata kasnije, u 9 sati, kad je počela sjednica Gradske skupštine.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
santos008
10:57 30.11.2010.

Treba na prosvjede pozvati sve dobronamjerne nevladine neradnike.