NOVO RUHO

Novo ruho atrija Stare vure

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Restoran Stara vura, vlasnik Tomislav Vuk
03.07.2020.
u 12:47
Parking je osiguran, a preuređenje je koštalo oko 200000 kuna
Pogledaj originalni članak

Stara Vura, jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana i okupljalište što creme dela creme metropole, što onih koji samo žele uživati u najboljoj ribljoj ponudi zaživio je na jučerašnjem otvaranju. Uređena je terasa s novim maslinikom na kojoj se među mediteranskim biljem i borom nalazi i bonsai maslina stara 120 godina.

-Nakon dugo vremena što smo obuzeti pandemijom odlučili smo se na preuređenje i pozvali našu stalnu klijentelu od odvjetnika, doktora, predsjednika raznih uprava. Bilo je prekrasno. Malo nas je omela i kiša, ali ljudima nije smetala, Za svečano otvorenje od glazbenika pozvana je bila Maja Bajamić, a osim klijentele došli su i proizvođači hrane poput Paške sirane, Agro Lagune. Stolovi su udaljeni dva metra jednog od drugog- kaže vlasnik ovog kultnog restorana Tomislav Vuk.

Novost su i svjetlosni efekti pri ulasku u atrij restorana. Našlo se tu i mesnih delicija i naravno riblje ponude po kojoj je Stara Vura i poznata. Parking je osiguran, a preuređenje je koštalo oko 200000 kuna.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.