uoči rasprave na skupštini

HDZ traži dokumente o plaćama u Holdingu, posebno im je 'sumnjiv' voditelj jedne podružnice

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
HDZ traži dokumente o plaćama u Holdingu, posebno im je 'sumnjiv' voditelj jedne podružnice
14.05.2022.
u 12:00
U zahtjevu stoji da Tomašević mora zastupnicima predati i pregled novozaposlenih radnika te podatke o radnim mjestima na koja su raspoređeni u Holdingovu sustavu i drugim gradskim tvrtkama.
Pogledaj originalni članak

Na prošloj je sjednici Gradske skupštine HDZ-ov zastupnik Mario Župan pokazao dokumente koji dokazuju da voditelj Čistoće Davor Vić povrh svoje plaće od Holdinga dobiva i 5000 kuna mjesečno za najam i režije stana u Zagrebu.

A sad Klub HDZ-a i HSLS-a ide dalje pa su na nadolazećoj sjednici Skupštine od gradonačelnika Tomislava Tomaševića točkom dnevnog reda zatražili da dostavi dokumente koji opisuju kolika su primanja predsjednika i članova uprave te voditelja svih sastavnica Holdinga, kao i svih drugih tvrtki i ustanova u kojima Zagreb ili Holding imaju poslovni udio.

U zahtjevu stoji da Tomašević mora zastupnicima predati i pregled novozaposlenih radnika te podatke o radnim mjestima na koja su raspoređeni u Holdingovu sustavu i drugim gradskim tvrtkama. Konačno, od Tomaševića traže i da predstavi broj zaposlenika s kojima je raskinut ugovor o radu te broj onih koji su otišli u mirovinu. Sve to odnosi se na razdoblje od 14. lipnja prošle do 12. svibnja ove godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RU
rus4
13:16 16.05.2022.

Lopovi,nikad nećete vladati u Zagrebu...Dok vam je bilo Bandića,mogli ste haračiti,sad-KUŠ !!!!!

TM
trade_mark
09:29 16.05.2022.

a gdje je ono prijavljen frka petešić i koliko novaca dobiva za život u stanu u centru zagreba? ono kad kriminalna organizacija krene istjerivat pravdu... fuj!

VO
vorda400
20:41 15.05.2022.

Nema kaj HDZ kartel tražiti dok su krali sa Bandićem onda je sve bilo super