NASRNUO NA UMIROVLJENIKA

FOTO/VIDEO Drama na zapadu Zagreba: BMW završio u ogradi kuće, muškarac počeo napadati susjede

Foto: Sandra Veljković
Foto: Sandra Veljković
Foto: Sandra Veljković
Foto: Sandra Veljković
Foto: Sandra Veljković
01.06.2023.
u 20:42
Još jedna u nizu prometnih nesreća ovog četvrtka dogodila se u Medarskoj ulici na zapadu grada Zagreba, nakon čega je navodno došlo i do nasilnog napada pijanog muškarca na stariju osobu
Pogledaj originalni članak

Jer ovog četvrtka nije bilo dovoljno nesreća na području grada Zagreba koje su uzrokovale velike gužve na cestama, do prave drame došlo je i na zapadu Grada, točnije između Rudeša i Oranica. 

Kako doznajemo s terena, vozač BMW-a se, vozeći se po Medarskoj ulici, zabio u stupić pa se odbio do ograde obiteljske kuće. Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je do nesreće došlo u 19 sati, no nastala je tek materijalna šteta

No, nakon nesreće krenula je drama. Susjedi su nam kazali kako je navodno vozio muškarac pod utjecajem alkohola pa pobjegao s još jednom osobom nakon sudara. Ispred automobila ostala je čekati jedna žena, a susjedi su ubrzo počeli izlaziti na ulicu kako bi vidjeli što se dogodilo. Taj isti muškarac koji je navodno pobjegao potom se i ubrzo vratio na mjesto nesreće, da bi vidno pod utjecajem alkohola počeo napadati susjede.  

S terena također doznajemo kako je bio vrlo agresivan, a u jednom trenutku je napao i starijeg muškarca na štakama koji je prolazio ulicom. Ubrzo je došla prometna policija koja je započela očevid, a situacija se smirila. Iako je on tvrdio kako je žena vozila, susjedi govore kako su vidjeli njega za volanom. Inače, u gradu Zagrebu tijekom dana je zabilježeno više prometnih nesreća, od kojih je jednu uzrokovao i vozač pod utjecajem alkohola u Petrinjskoj ulici. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju kako je automobil završio na krovu, a vozač je odbio liječničku pomoć. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

SA
saneko23
21:41 01.06.2023.

BMW - Bože Moj Wozača

CA
cavecanem
20:51 01.06.2023.

BMW. Bas se čudim

HO
Horacio
21:04 01.06.2023.

Opet primitivac agresivac u cemu drugome nego u BMW-u.