SUMNJA SE NA VANDALIZAM

Za dlaku izbjegnuta tragedija: S knjižnice u Novom Jelkovcu na pod pala gromada stakla

Foto: Dnevnik.hr
Za dlaku izbjegnuta tragedija: S knjižnice u Novom Jelkovcu na pod pala gromada stakla
09.08.2021.
u 14:12
Okolnosti čitavog događaja još uvijek se utvrđuju, kažu nam iz policije, no među Jelkovčanima vlada sve glasnije mišljenje da je u pitanju ljudski faktor
Pogledaj originalni članak

Srećom, nitko nije nastradao. Nedjeljna večer u Novom Jelkovcu donijela je probleme. Naime, sinoć oko 19.30 zagrebačka je policija zaprimila dojavu da je na pročelju Knjižnice Novi Jelkovec oštećeno staklo.

– Naši djelatnici odmah su izašli na teren i ogradili prostor do dolaska odgovorne osobe koja će na mjestu događaja utvrditi kako je došlo do oštećenja – potvrdili su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Na zgradi knjižnice oštećena su dva stakla, a od stanovnika Novog Jelkovca neslužbeno doznajemo kako je iste večeri oštećeno staklo i na zgradi bazena koja se nalazi u ulici Vladimira Stahuljaka, baš kao i knjižnica.

Okolnosti cijelog događaja još uvijek se utvrđuju, kažu nam iz policije, no među Jelkovčanima vlada sve glasnije mišljenje da je u pitanju ljudski faktor.

"Netko je to razbio. To je kaljeno staklo i može izdržati vrućinu od 150 stupnjeva pa nema šanse da je puknulo od vrućine. I na bazenu je staklo razbijeno, siguran sam da to nije bilo slučajno", napisala je na grupi "Novi Jelkovec, naš kvart" jedna od susjeda.

Više informacija znat ćemo uskoro. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
14:57 09.08.2021.

Netko živi u malom mistu, nema novaca za more, pa se igrao "alke"?