Vlast izmišlja?

Euroskeptici: Sumnjamo da general Gotovina podupire EU

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Euroskeptici: Sumnjamo da general Gotovina podupire EU
23.01.2012.
u 13:39
Predstavnici "Pokreta za Hrvatsku – ne u EU" iznijeli su sumnju u izjavu generala Ante Gotovine o potpori članstvu u EU koja se vrtjela u elektroničkim medijima uoči referenduma
Pogledaj originalni članak

Poručujući hrvatskoj javnosti da nije sve gotovo oko pitanja ulaska u Europsku uniju, predstavnici "Pokreta za Hrvatsku –  ne u EU" održali su konferenciju za novinare osvrćući se na rezultate netom održanog referenduma.

– Dobro je što sile propagande i psihološke operacije nisu uspjele u svojoj namjeri pa gotovo 650 tisuća građana nije izašlo na referendum te se birači nisu dali uvjeriti u priču o Europskoj uniji – poručio je na konferenciji Marko Francišković, koji je u subotnjem naguravanju euroskeptika s policijom na središnjem zagrebačkom trgu ozlijeđen i priveden.

Njegov kolega po nepovjerenju u Europsku uniju Dražen Keleminec, ujedno predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava, pozvao je hrvatske građane koji ne priznaju EU da budu spremni na borbu.

– Organizirat ćemo masovne prosvjede u zemlji – najavio je Keleminec ističući da je 35 posto građana koji su se izjasnili protiv EU nezanemariv postotak.

Predstavnici "Pokreta za Hrvatsku – ne u EU" iznijeli su sumnju u iskrenost vlasti vezano uz promociju ulaska u Europsku uniju, pa tako sumnjaju i u izjavu generala Ante Gotovine o potpori članstvu u EU koja se vrtjela u elektroničkim medijima uoči referenduma.

– Ni njegov rođeni brat Boro ne vjeruje da je general Gotovina dao takvu izjavu, a ni mi. Vlast sve to izmišlja – poručili su.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 69

RA
Rambo,
13:58 23.01.2012.

kakve veze ima za što je....Gotovina ???

OB
-obrisani-
13:59 23.01.2012.

Vjerovali,nevjerovali,ko vas jebe.

RA
Rambo,
14:05 23.01.2012.

a Glavaš.....a Njorac....a Merčep.....a Vekić....a Markač....kaj s njima ????