Akcija

Eko taxi – utorkom besplatan prijevoz kućnih ljubimaca

Foto: Eko taxi
Eko taxi – utorkom besplatan prijevoz kućnih ljubimaca
15.10.2012.
u 12:35
– Vlasnici i njihovi ljubimci vozit će se u karavanu Toyota Avensis koji će za ovu akciju biti prigodno oslikan – rekao je Mislav Munivrana, direktor tvrtke Eko taxi
Pogledaj originalni članak

Iduća četiri utorka, počevši od sutra, građani Zagreba moći će besplatno prevoziti svoje kućne ljubimce, u prvom redu pse i mačke vozilima Eko taxija.

– Pravo na besplatnu vožnju ostvaruju vlasnici koji prevoze svog psa ili mačku na području Zagreba od 7 do 19 sati – objasnili su iz Eko taxija koji se na ovu akciju odlučio u suradnji s tvrtkom Allianz te imajući u vidu da je prema odluci o javnom linijskom prijevozu putnika, prijevoz kućnih ljubimcima  u javnom prijevozu osiguran od 20 do 6 sati, nedjeljom i praznicima.

Eko taxi će sutra i iduća tri utorka prevoziti kućne ljubimce do bilo kojeg odredišta u Zagrebu, uz uvjet da se kućni ljubimci nalaze u kavezu.

– Vlasnici i njihovi ljubimci voziti će se u karavanu Toyota Avensis koji će za ovu akciju biti prigodno oslikan – rekao je Mislav Munivrana, direktor tvrtke Eko taxi.

Kako bi koristili ovu uslugu, vlasnici kućnih ljubimaca trebaju se prethodno najaviti. Narudžbe i rezervacije primaju se ponedjeljkom na brojeve telefona 1414 ili 060 77 77 te utorkom u slučaju slobodnih kapaciteta ili otkazivanja prethodnih rezervacija.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KN
knezevic3d
10:39 16.10.2012.

ta toyota je diesel kome vi mazete oci.....