Nema suglasnosti

Bandić neće “vratiti” na Bundek Rujanfest, fešta se kod Westgatea

Foto: arhiva VL
Bandić neće “vratiti” na Bundek Rujanfest, fešta se kod Westgatea
27.08.2012.
u 08:00
Građane će prevoziti sto autobusa s različitih lokacija diljem grada, a najavljeni su brojni koncerti
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnji se Rujanfest definitivno seli sa Bundeka te će se održati na livadi uz shopping centar Westgate, a hoće li se ulaz naplaćivati, organizator još nije odlučio. Podsjetimo, festival često nazivan kao zagrebačka varijanta Octoberfesta naprasno je morao otići s poznate lokacije jer nisu dobili suglasnost gradske vlasti, odnosno gradonačelnika Milana Bandića.

Rozga otvara 13. rujna

Iako se navodilo kako je Bandić tražio besplatan ulaz na festival, nije jasno na kraju je li to razlog razlazu. Isto tako gradonačelnik je poslije ipak obećao Rujanfest na Bundeku, ali organizator poručuje kako je livada uz Westgate njihova nova lokacija za koju su organizirali stotinu autobusa koji će voziti s različitih punktova u gradu. Još se ne zna točan raspored prijevoza, ali se zna da Rujanfest na glavnoj pozornici (kući, kako naziva organizator) otvara koncertom Jelena Rozga 13. rujna. U istoj toj, kako kažu, glavnoj kući nastupit će još niz poznatih imena estrade: Crvena jabuka, Mate Mišo Kovač, Marijan Ban... Osim glavne, na Rujanfestu je organizirano i niz drugih kuća (urbana party, sarajevska, slavonska, biker rock, etno...).

Bogata gastro ponuda

Jednako raznovrsna bit će i gastro ponuda u kojoj će se naći delicije iz svih krajeva zemlje. A ove godine povorka neće krenuti na Bundek s glavnog zagrebačkog trga...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.