Zlostavljao devetogodišnju djevojčicu koju je trebao čuvati

Foto: Arhiva VL
Zlostavljao devetogodišnju djevojčicu koju je trebao čuvati
19.02.2010.
u 11:08
U siječnju ove godine, kada mu je bilo povjereno čuvanje devetogodišnje djevojčice, 66-godišnjak je počinio kazneno djelo bludnih radnji.
Pogledaj originalni članak

Devetogodišnja djevojčica bila je povjerena na čuvanje 66-godišnjem I. V. i njegovoj supruzi tijekom dva tjedna u siječnju ove godine.

U tom razdoblju muškarac je iskoristio priliku te seksualno zlostavljao devetogodišnjakinju, izvijestila je zagrebačka policija. On i supruga radili su kao dadilje te im je za čuvanje djevojčice plaćeno.

Tereti ga se za kazneno djelo bludnih radnji na djetetovu štetu te je uz kaznenu prijavu doveden u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar sultan46
sultan46
15:23 19.02.2010.

Ja nemam stvarno rijeci,Stara volusina koja malo dijete zlostavlja,,sada ce se natezat sudovi,vjestaci,psiholozi nad njim,,,,to je samo gubljenje vremena i trosenje novaca,,dugu devetku i u celo... trosak 6 kuna i stvar rijesena.

RU
Rumba
11:33 19.02.2010.

Nad umobolnikom koji je nevino dijete uništio za čitav život , a jadne roditelje maksimalno traumatizirao bi trebalo primijeniti šerijetsko pravo ...

RO
RobyRoby
11:39 19.02.2010.

takvih se osoba mora odmah rijesit, a ne trosit pare na sudjenje