Autohtona jela

"Žganci bez granica" gastro atrakcija u Gvozdu

Foto: Vladimir Jurišić
"Žganci bez granica" gastro atrakcija u Gvozdu
02.06.2012.
u 12:56
Kuhani na starinski način sa brašnom mljevenim u vodenici, servirani su sa kiselim mlijekom, srnećim gulašom, čvarcima, medom i mlijekom...
Pogledaj originalni članak

\"Žganci bez granica\" bili su danas najveća atrakcija sajma tradicijskih proizvoda i usluga u Gvozdu kojega je organizirao Centar za civilne inicijative. Uz stotine ponuđenih autohtonih jela Korduna i Banovine, kukuruznim žgancima i jelima od kukuruznog brašna pripalo je počasno mjesto, ali i zvučni naziv – žganci bez granica !

Kuhani na starinski način sa brašnom mljevenim u vodenici, servirani su sa kiselim mlijekom, srnećim gulašom, čvarcima, medom i mlijekom, žganci su osvojili srca i želuce brojnih posjetitelja, potsjetili ih na djetinjstvo i zdravu bakinu prehranu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.