RAZLOG ĆE VAS NASMIJATI!

Ženin kreativan način upotrebljavanja čarape prestrašio ga je na smrt!

Foto: Facebook
Ženin kreativan način upotrebljavanja čarape prestrašio ga je na smrt!
12.01.2017.
u 19:33
Mislio je kako je u pitanju rijedak fenomen koji zaustavlja protok krvi u ekstremitetima
Pogledaj originalni članak

Tijekom dugih zimskih mjeseci vrlo je teško održati svoj ljetni, zdravi, preplanuli ten. No nitko to ne zna bolje od Michaela Onoratija, koji se jednog jutra probudio uz zastrašujući prizor!

Svoju je fotografiju podijelio na Facebooku, kao i činjenicu da se na smrt prestrašio kada je shvatio koje je boje njegovo stopalo. Mislio je kako je u pitanju rijedak fenomen koji zaustavlja protok krvi u ekstremitetima.

No krivac za ovu situaciju bila je njegova žena koja je uz pomoć čarape nanosila umjetni ljetni ten. Da stvar bude još zanimljivija, Michael nije jedini kojeg je zadesila ovakva sudbina. Uskoro su počele pristizati fotografije potpore: 'Mislio sam da sam jedini.'

>> Znanstvenici zabrinuti: Brazilski šišmiši počeli su se hraniti ljudskom krvlju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.