Prvo se ispovraćala

Žena zaspala u krevetu u IKEI - doznajte što su učinili!

Foto: Thinkstock
Žena zaspala u krevetu u IKEI - doznajte što su učinili!
29.07.2013.
u 10:34
Žena je na spavaćem odjelu izabrala krevet koji joj se sviđao, skinula je japanke, legla u krevet i – zaspala!
Pogledaj originalni članak

Ikea je poznata po svojoj uslužnosti i odnosima s kupcima, a najnoviji događaj pokazao je da su sami sebi podigli letvicu.

Naime, u Ikeinoj prodavaonici u Izraelu jedna je žena navodno povraćala na izloženi kauč, nakon čega je otišla do spavaćeg odjela. Tamo je izabrala krevet koji joj se sviđao, skinula je japanke, legla u krevet i  zaspala!

Izraelski portal Walla navodi kako su kupci imali dojam da je žena pijana, no nitko je nije ometao i remetio joj san u izložbenom krevetu.

– Kupci jednostavno nisu isprobavali taj krevet  rekla je jedna gospođa koja je u tom trenutku kupovala u Ikei, piše The Times of Israel.

Osoblje poznatog švedskog proizvođača namještaja usnulu gospođu probudilo je tek kad je došlo vrijeme zatvaranja. Probudio ju je čuvar, a žena je samo ustala i otišla. – Nikada nisam vidio ništa slično  rekao je jedan od kupaca.

O svemu se očitovala i Ikea. U službenom odgovoru na novinarski upit rekli su: – Žena se osjećala loše kada je došla u trgovinu i naše osoblje joj je dopustilo da se odmori dok joj ne bude bolje. Želimo joj sve najbolje sa zdravljem.

>> Izbjeglice diljem svijeta uskoro bi mogle koristiti Ikeina skloništa?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.