PRIBISLAVAC

Željka Baloga prijavit će zbog remećenja javnog reda i mira

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Željka Baloga prijavit će zbog remećenja javnog reda i mira
10.07.2019.
u 10:44
Protiv 57-godišnjaka policija će podnijeti optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog remećenja javnog reda i mira, za što je predviđena novčana kazna ili do 30 dana zatvora.
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava međimurska i službeno je danas potvrdila da se jučer oko 12.30 sati u Pribislavcu dogodio incident prilikom posjeta radne skupune saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

Na ulici i na poljskom putu 57-godišnjak s područja općine Pribislavec narušavao je javni red i mir, vrijeđao 48-godišnjaka i 56-godišnjakinju i u jednom trenutku kišobranom po licu udario 48-godišnjaka. Protiv 57-godišnjaka policija će podnijeti optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog remećenja javnog reda i mira, za što je predviđena novčana kazna ili do 30 dana zatvora.

Riječ je, podsjetimo, o Željku Balogu, zamjeniku načelnice Općine Pribislavec iz redova romske nacionalne manjine, koji je ozlijedio Matjaša Oršuša, predsjednika Vijeća romske nacionalne manjine Međimurske županije koji je bio u pratnji članova radne skupine u kojoj su bili i Milorad Pupovac, Veljko Kajtazi...

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AI
Ante III
08:25 11.07.2019.

Bravo God.Balog Trebam si malo i pupija po celi vudriti mozda se zmisli da mu je domovina Srbija