Za ostalima se traga

Zbog najnovijeg napada u Vukovaru 27-godišnjaku određeno mjesec dana istražnog zatvora

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Zbog najnovijeg napada u Vukovaru 27-godišnjaku određeno mjesec dana istražnog zatvora
22.09.2020.
u 10:15
Policija ga sumnjiči da je u nedjelju 20. rujna, oko 0,20 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Vukovaru tjelesno napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka koji su pritom lakše ozlijeđeni
Pogledaj originalni članak

Treći dan od najnovijeg fizičkog napada u Vukovaru policija je izvijestila kako su proveli kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju. Napominju kako ga policija sumnjiči da je nedjelju 20. rujna, oko 0,20 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Vukovaru tjelesno napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka koji su pritom lakše ozlijeđeni.

- Nakon kriminalističkog istraživanja, 27- godišnjak je jučer, 21. rujna, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a potom je odveden u Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru gdje mu je Rješenjem suda određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. U 1,00 sat 22. rujna 27-godišnjak je predan u Zatvor u Osijeku. Za drugim osobama za koje se sumnja da su supočinitelji ovog djela, a čiji identitet je policiji poznat, raspisana je tjeralica. Kriminalističko istraživanje se nastavlja - navodi policija.

Podsjećamo kako su napadnute muške osobe srpske nacionalnosti te da se ovaj događaj po jednima gleda kao navijački sukob,a  po drugima kao međunacionalni sukob    

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Cornelius
Cornelius
14:08 22.09.2020.

Je, i to je Hrvatska. Plenkoševićeva Hrvatska - model Milokrad: Ako tebe prebije neki zapadni turčin sudac za prekršaje ga kazni opomenom, al ako ti mrko pogledaš tog istog - odmah tri mjeseca istražnog, pa zatvor barem pet godina, samica.... Jel su zbog toga naši dečki ginuli, majke ostajale bez sinova, djeca bez očeva??!

Avatar peacemaker
peacemaker
11:16 22.09.2020.

Ciganska je tuga pregolema...