Policija je dobila 'vjerodostojne dojave'

Završena potraga za Maddie McCann: 'Sa lokacije odnijeli određeni broj vrećica'

Foto: Stringer/REUTERS
Police ready to resume search of Maddie McCann at a Portuguese dam
Foto: Stringer/REUTERS
Police ready to resume search of Maddie McCann at a Portuguese dam
Foto: Stringer/REUTERS
Police ready to resume search of Maddie McCann at a Portuguese dam
Foto: Stringer/REUTERS
Police ready to resume search of Maddie McCann at a Portuguese dam
25.05.2023.
u 18:38
Policijski službenici su tri dana pretraživali  područje nedaleko od mjesta nestanka malene Maddie, nakon što su dobili 'vjerodostojne dojave'
Pogledaj originalni članak

Podsjećamo, Maddie McCann je nestala još 2007. godine iz apartmana u kojem je bila sa roditeljima. U trenutku njenog nestanka, roditelji su bili na večeri. Ovih dana su njemačka, britanska i portugalska policija krenule u novu opsežnu potragu, prvu veću pretragu terena nakon devet godina, a pretraživali su područje oko umjetnog jezera u portugalskoj pokrajini Arade. Posljednja takva veća pretraga u potrazi za Maddie bila je 2014. godine.

Potraga za Madeleine McCann u Portugalu je završena. Službe su uklonile šatore i strojeve s lokacije, piše britanski Sky. Policijski službenici su tri dana pretraživali  područje nedaleko od mjesta nestanka malene Maddie, nakon što su dobili 'vjerodostojne dojave'. U ponedjeljak je policija zatvorila ceste oko jezera, a u potragu su bili uključeni i ronioci. Istražitelji su s tog područja odnijeli određeni broj vrećica, no još nije poznato što se u njima nalazi i jesu li to neki korisni dokazi. 

Njemački državljanin Christian Brueckner (45), ranije osuđivan zbog pedofilije, glavni je osumnjičeni u slučaju nestale Maddie. On je znao posjećivati područje portugalske regije Algrave pa je i to područje pretraženo. Navodno je on područje kraj jezera nazivao "moj mali raj". Njegov prijatelj Michael Tatschl rekao je kako je Brueckner često znao ići na jezero i provoditi vrijeme tamo te je izjavio kako je "100 posto siguran da je Brueckner oteo Maddie".

POVEZANI ČLANCI:

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.