druga obitelj

Iznenađenje života: Dugogodišnji gost zaposleniku hotela ostavio bogatstvo

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
31.08.2021.
u 18:09
Unatoč neočekivanom naslijeđu, Turčin je najavio kako će nastaviti raditi u hotelu. Doznao je za bogatstvo kad su hotel kontaktirali dužnosnici iz Velike Britanije tražeći da razgovaraju s nekim zaposlenicima
Pogledaj originalni članak

Nemalo iznenađenje doživio je Turčin Taskin Dasdan, zaposlenik hotela Korumar u Aydinu u Turskoj, kad je primio telefonski poziv iz Velike Britanije. On je naslijedio malo bogatstvo od nedavno preminulog Engleza Charlesa Georgea Courtneyja koji je svake godine dolazio u spomenuti hotel. 

Dasdan je počeo raditi u popularnom odmaralištu 1990. godine i s godinama se sprijateljio s Courtneyjem. 

– Charles je često razgovarao s osobljem i bio je popularan gost. U hotelu sve tretiramo jednako. Ponašamo se prema njima kao da su obitelj, a ne turisti – ustvrdio je Dasdan za turske medije, prenosi The Sun.  

Otkrio je kako je znao da je Courtney darežljiv jer mu je jednom dao novac za obrazovanje njegove djece, no ustvrdio je i to da nikad nije očekivao ništa više od njega i da ga je zaprepastila vijest o tome da će upravo on naslijediti najveći dio bogatstva.  

Unatoč neočekivanom naslijeđu, Turčin je najavio kako će nastaviti raditi u hotelu. Doznao je za bogatstvo kad su hotel kontaktirali odvjetnici iz Velike Britanije tražeći da razgovaraju s nekim zaposlenicima. 

– Dobili smo telefonski poziv iz Engleske nakon što je Charles umro i rekli su nam da nam je ostavio znatan dio svoje imovine – kazao je. 

Naime, osim njega još nekoliko zaposlenika hotela naslijedilo je novac. Koliko će točno tko dobiti nije poznato, no zna se da je u slučaju Dasdana dovoljno da ne mora više nikada raditi. 

VIDEO: Jeste li znali da se borovnice ovako beru? "Ne znam kako sam zamišljao berbu borovnica, ali ovako sigurno nisam..."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
22:14 31.08.2021.

Ovo je kao lijepa vijest, ali je ipak žalosna. A to je zato jer jadan čovjek nije imao nikoga svojega da mu ostavi to nasljedstvo, pa je vjerojatno umro u samoći.

Avatar fredi
fredi
21:17 31.08.2021.

Lijepo!

MA
Matrix5
00:17 02.09.2021.

Lijepa gesta