Zapalio se BMW pri punjenju plina, ozlijeđena peteročlana obitelj

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto10
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto1
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto2
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto3
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto4
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto5
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto6
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto7
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto8
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto9
18.12.2009.
u 21:01
U požaru, koji je izbio dok se spremnik automobila marke BMW punio plinom, ozlijeđena je peteročlana obitelj iz Košute kod Trilja koja je prevezena u splitsku bolnicu.
Pogledaj originalni članak

SPLIT - U požaru koji je prije sat vremena izbio na BMW-u, pet je osoba ozlijeđno te su kolima hitne pomoći prevezeni u splitsku bolnicu.

Radi se o peteročlanoj obitelji iz Košute kod Trilja. Najteže je ozlijeđen 9-godišnji dječak koji je zadobio ozljede opasne po život. Ozlijeđene su i dvije djevojčice u dobi od 6 i 2 godine. Jedna od njih će biti preventivno zadržana u bolnici dok će druga biti puštena. Roditeljima se još utvrđuju ozljede.

Požar je izbio dok se spremnik punio plinom na benzinskoj postaji Lukoil na Dračevcu.

Vozilo je izgorjelo, a uzroci izbijanja požara bit će poznati nakon policijskog očevida.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
23:22 18.12.2009.

ukratko : vjerojatno ugradnja izvedena u kućnoj radinosti,kod profesionalne ugradnje se takvo što jednostavno ne može dogoditi..

TU
tupslav
23:35 18.12.2009.

Pitanje: dali se i u Europi spremnik puni plinom dok djeca sjede u autu ?

OB
-obrisani-
09:37 19.12.2009.

zanimljivija je priča koja stanica za tehnički pregeld je odobrila registraciju takvog vozila,vjerojatno je neki stručnjak s upaljačem provjeravao propusnost plinske instalacije. Kod profesionalen ugradne buši se prtljažnik vozila i u slučaju cuernaj plina isti izlazi vana,nesretniku je vjerojatno plin ispunio cijeli auto,netko je iz odsade pripalio i spalio se :=)jadni neuki balkanci