uzgoj "trave"

Zagrebačka policija otkrila ilegalni rasadnik marihuane

Foto: PUZ
Zagrebačka policija otkrila ilegalni rasadnik marihuane
02.07.2010.
u 09:31
U samostojećem drvenom objektu policajci su pronašli 486 sadnica konoplje i najlonsku vrećicu s četiri kilograma sirovog lišća konoplje.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija otkrila je ilegalni rasadnik za uzgoj marihuane u baraci iza obiteljske kuće u Varaždinskoj ulici u Popovcu kod Sesveta. Zbog uzgoja opojne konoplje uhićen je 36-godišnjak i prepraćen istražnom sucu zagrebačkoga Županijskog suda.

U samostojećem drvenom objektu policajci su pronašli 486 sadnica konoplje i najlonsku vrećicu s četiri kilograma sirovog lišća konoplje. Ilegalni rasadnik bio je "profesionalno" opremljen lampama, ventilacijom, klima-uređajima i tekućinom za uzgoj, održavanje i prihranjivanje biljaka.

Muškarac je otprije poznat policiji po kaznenim djelima s elementima nasilja, imovinskim deliktima te po uzgoju i preprodaji konoplje.

Vrijednost droge utvrdit će se nakon sušenja biljke i toksikološkog vještačenja.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SN
snopy
14:08 02.07.2010.

mislim da je ovaj novinar izvlekel ovaj text sebi iz nosa....................................... **Vrijednost droge utvrdit će se nakon sušenja biljke**,,,koda bu sad murja susila Ganju da bi znali tocao kolko vredi,,koja glupost,, steta da ga je neko zdrukal,bu manje na trzistu,,,Pro Ganja Legal

GZ
glava.zg
09:52 02.07.2010.

steta :)

Avatar Bjeda
Bjeda
00:07 03.07.2010.

Kad ce vise drzavni aparat nauciti uzgajati marihuanu , dati seljacima poticaj , legalizirati prostituciju...Katolicka smo zemlja ,bog i hrvati ,a po cesti guzica ko u mesnici samo treba imati para ! Zelim prostitutke s deklaracijom , a ne s prefiksom studentica!