aktivizam na društvenim mrežama

Za bolji Zakon o zaštiti životinja akcijom “Jedino krzno koje nosim”

Foto: Prijatelji životinja
Zako o zaštiti životinja
Foto: Prijatelji životinja
Zako o zaštiti životinja
Foto: Prijatelji životinja
Zako o zaštiti životinja
22.03.2016.
u 13:27
Pogledaj originalni članak

Nakon mirnog okupljanja i pisma upućenog premijeru, u kojem Prijatelji životinja od Tihomira Oreškovića traže da zaustavi izuzeće uzgoja činčila od zabrane uzgoja životinja za krzno, ali i da podrži zabranu ubijanja životinja u skloništima, na društvenim mrežama pokrenuta je nova kampanja.

- Podržite našu borbu za bolji zakon o životinjama, jer prijedlozi povjerenstva za izmjenu zakona stubokom će pogoršati položaj činčila, ali i pasa i mačaka u skloništima koji će biti masovno usmrćivani. Slikajte se sa svojim dlakavim ljubimcem (psom, mačkom, zecom...) i postavite kao profilnu sliku, uz potpis “Jedino krzno koje nosim”. Dajte i vi svoj glas protiv predloženih izmjena - poruka je koja se širi Facebookom.

Podržali su je brojni aktivisti za prava životinja, a među njima je i poznati novinar i urednik Romano Bolković. Nakon što je i sam sudjelovao u mirnom okupljanju “Jedan korak naprijed, a ne deset natrag”, bio je jedan od inicijatora ove Facebook akcije. Više saznajte na http://twibbon.com/support/za-bolji-zakon-o-zivotinjama?fb_ref=Default

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kažemja
17:29 22.03.2016.

Podrška akciji ! Uz malo truda može se puno napraviti za naše dlakave četveronožne ljubimce.

Avatar plejer_as
plejer_as
07:14 23.03.2016.

istina, treba unaprijedit zakon. Porez na svakog psa i povećat kazne za neodgovorno ponašanje vlasnika a svim psima prepisat brnjice i kratke samo kratke uzice