NIJE HTIO U DETALJE

Vukovarski stomatolog napustio MOST, otkrio i razlog izlaska

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Nizar Shoukryi
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Nizar Shoukry
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Nizar Shoukry
20.10.2019.
u 11:47
Ime Nizara Shoukrya široj hrvatskoj javnosti postalo je poznato tijekom izbjegličke krize 2015. godine kada je zajedno s suprugom Draganom tjednima pa i mjesecima radio kao prevoditelj.
Pogledaj originalni članak

Vukovarski stomatolog Nizar Shoukry podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Glavnog odbora MOST-a kao i člana MOST-a.  

- Glavni razlog napuštanju stranke je indiferentnost prema Slavoniji, ne rješavanje problema osobito u Vinkovcima gdje nam je bila najjača baza kao i općenita nekoordiniranost u županijama Slavonije. Svima vama želim puno sreće u daljnjem radu, stoji u kratkoj objavi Shoukrya na njegovom Facebook profilu.

Sada već bivši član MOST-a ostavku nam je potvrdio i u telefonskom razgovoru ne želeći ulaziti u detalje svega što je dovelo do neopozive ostavke. Inače, Shoukry je uz člana MOST-a bio i član Glavnog odbora stranke kao i potpredsjednik skupštine Vukovarsko – srijemske županije. Bio je na listi MOST-a i na ove godine održanim izborima za EU parlament kao i na prošlim parlamentarnim izborima.

Ime Nizara Shoukrya široj hrvatskoj javnosti postalo je poznato tijekom izbjegličke krize 2015. godine kada je zajedno s suprugom Draganom tjednima pa i mjesecima radio kao prevoditelj. Naime, Shoukry je rođen u Siriji te govori i tim jezikom tako da je dao nemjerljiv doprinos tijekom izbjegličke krize.

- U Skupštini Vukovarsko – srijemske županije nastavit ću djelovati kao neovisni član, najavio je Shoukry.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KO
korektor1619
20:00 20.10.2019.

Jaki član jake stranke, jad i čemer

ČR
črnamatizemla
12:04 20.10.2019.

Prešel samo na inplatante?

Avatar Otroviks
Otroviks
16:47 20.10.2019.

Politicka stranka, je organizacija koja okuplja ljude iste ideologije ili svjetonazora. E sad, s obzirom da je odavno vec ocigledno da je je ideologija svake stranke i njihovog clanstva novac, a svjetonazor novac, ne bi bilo lose kad bi se sve stranke ujedinile u jednu pa da onda svoje biracko stado guli i rastura jedna stranka, a ne sve postojece.