Na poljskom putu

Vozač (58) smrtno stradao u prevrtanju traktora

Foto: ilustracija
prevrnut traktor
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL ilustracija
Traktor
26.06.2016.
u 15:55
Riječ je o muškarcu sa starogradiškog područja koji je, pretpostavlja se, obavljao sezonske poljoprivredne radove u polju
Pogledaj originalni članak

Vozač (58) traktora s prikolicom smrtno je stradao u prevrtanju vozila koje se danas (nedjelja) oko 12.30 sati dogodilo na poljskom putu uz županijsku cestu između Stare Gradiške i Gornjeg Varoša u Brodsko-posavskoj županiji.

Riječ je o muškarcu sa starogradiškog područja koji je, pretpostavlja se, obavljao sezonske poljoprivredne radove u polju. Za sada nije jasno kako je došlo do prevrtanja traktora.

Očevid su na mjestu događaja obavili službenici Policijske uprave brodsko-posavske i Županijsko državno odvjetništvo koje je, kako doznajemo, naložilo obdukciju tijela unesrećenog.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DH
dalibor.hren
17:38 26.06.2016.

Borimo se za neradnu nedjelju!

MX
Mister X
21:58 27.06.2016.

Neravni tereni iskusni vozaći o čemu je rijeć . Sunce udra u glavu žeđkriva tekućina se koristi ? Ne znam ali nebi smijelo više da se to događa !!!

PE
Pemac49
20:03 26.06.2016.

Kolko vidim na slici tajje iso brat Jabuke sa Traktorom --Ko sve ne sjeda za Volan.. Sreca da nije na javnom putu jos nekog unesrecio.