Rodbinska veza

Vođa malezijske oporbe priznao kako poznaje pilota nestalog aviona

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Vođa malezijske oporbe priznao kako poznaje pilota nestalog aviona
18.03.2014.
u 10:36
Ibrahim ga se navodno prisjetio nakon što je vidio fotografije
Pogledaj originalni članak

Vođa malezijske opozicije Anwar Ibrahim priznao je da je pilot nestalog malezijskog zrakoplova MH370 Zaharie Ahmad Shah rodbinski povezan s puncem i punicom njegova sina, javlja straitstimes.com.

– Ne poričem da je Zaharie povezan s roditeljima žene moga sina te da sam ga susreo nekoliko puta, rekao je Anwar koji je prethodno tvrdio kako nikada nije susreo pilota zrakoplova za kojim se traga već 10 dana.

Ibrahim ga se navodno prisjetio nakon što je vidio fotografije.

Sud u Maleziji Ibrahima je prije nestanka aviona osudio na 5 godina zatvora zbog optužbi kako je 2008. godine sodomizirao svog pomoćnika.

>> Courtney Love riješila misterij nestalog aviona?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
11:56 18.03.2014.

Kako se slažu konstrukcije. Kao da netko kaže Karamarko je tri puta u tramvaju susreo osobu koja je u rodu sa vozačem vlaka koji je iskočio iz tračnica. Netko močan u svijetu slaže lego kocke kako provesti svoje paklene planove.

Avatar think pink
think pink
12:31 18.03.2014.

znači oporba je otela avion....