Što mu je bilo

VIDEO Totalno lud: Pogledajte što je učinio drogirani razbojnik nakon pljačke

Foto: screenshot
VIDEO Totalno lud: Pogledajte što je učinio drogirani razbojnik nakon pljačke
18.01.2019.
u 16:55
Sam Nicholas Allan (30) osuđen je na 18 mjeseci zatvora zbog provale i štete
Pogledaj originalni članak

Drogirani razbojnik zapalio je hlače i mahao njima tijekom jednosatnog ogleda s policijom u Walesu, a policajce je gađao i crjepovima. Incident se dogodio u veljači prošle godine, a Sam Nicholas Allan (30) u srijedu je osuđen na 18 mjeseci zatvora.

Allan je prvo opljačkao pub u Flintu pa je nekako završio na krovu trgovine. Na snimci ga se može vidjeti golog torza na velikoj hladnoći dok ga okružuje deset policajaca. Čini se da se Allan nije osjećao dovoljno razgolićeno pa je u jednom trenutku skinuo hlače, zapalio ih i mahao njima vičući "Pogledajte što će se sad dogoditi" prije nego što je konačno uhićen.

Pogledajte video pomahnitalog razbojnika:

Kako je rečeno na sudu, Allan je u pubu ušao iza šanka, gdje je odgurnuo konobara i iz blagajne uzeo nekoliko novčanica od 20 funti, piše Daily Mail. Policija je dobila dojavu o sukobu dvojice muškaraca, a na mjestu događaja zatekli su Allana, koji je konzumirao kokain i alkohol.

Allan je pobjegao na krov prodavaonice odakle je psovao policajce i gađao ih crjepovima, no nitko nije pogođen. Pokušao se uspeti na drugi kat, ali se na kraju predao kad su mu policajci zaprijetili elektrošokerom.

- Vi ste šljam - vikao je dok su ga trpali u policijski auto.

Allan je osuđen zbog provale i štete.

- Ovo je jednostavno preozbiljno za išta drugo osim zatvorske kazne - rekao je sudac Rhys Rowlands.

Pogledajte i video bizarne prometne nesreće u Rumunjskoj:

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:57 18.01.2019.

Ma to je zbog revolta i onih gore sto kradu. Sada ce I on zaprijetiti da ce u Irsku.

Avatar navijač
navijač
09:30 19.01.2019.

Ovaj kao da dolazi sa Filozofskog fakulteta u Zagrebu.